animatie van vliegende vogels achter portret Maria Mazarakis

InspiratiePodium Arnhem #40
30 juni 2021 

 
Wat een mens doet kunnen we zien. Hoe hij of zij die mens geworden is horen we niet zo vaak. Op het InspiratiePodium Arnhem wel!
 
Op 30 juni vertellen Johanna van der Schaft, Ilse Ganzeboom en Thom Laagkemper hun levensverhaal. Ontroerende persoonlijke verhalen over hun innerlijk vuur en waar die vandaan komt, de sleutelmomenten in hun leven, de beren en veren op hun pad en wat die hen hebben gebracht.
 
Hierbij kun je weer Live of Livestream (dus online thuis op de bank) aanwezig zijn!
Ik ben zo blij dat het weer kan! Met 30 mensen kunnen we weer live bij elkaar zijn in het prachtige FoodVia in Arnhem, waar je als je wilt ook voorafgaand aan het InspiratiePodium een driegangendiner kunt reserveren.

Waar zit jouw vuur en hoe houd je die brandend?

Dat vroeg ik aan Johanna van der Schaft (awakeshaker, motivator, veerkrachtexpert en InnerWisdom master), Ilse Ganzenboom (teamcoach in zorg en ziekenhuis, oprichter en opleider 'De Hele Dokter'), Thom Laagkemper (social media rebel (adviseur), online eventorganisator en -presentator). Ze vertelden mij hun levensverhaal en samen zochten we naar hun vuur, naar hun purpose. Daar waar alles 'klopt'
 
Laat je verrassen en inspireren door de levensverhalen van deze drie sprekers. Je zult je absoluut herkennen in hun verhalen. Elk verhaal raakt en haakt ergens aan jouw eigen levensverhaal. Terwijl je luistert ontstaat er zicht op jouw eigen verhaal; op de rode draad, jouw sleutelmomenten en levenslessen, jouw verlangen.
Mooie interactie van levensverhalen ontstaat er dan!
 
Naast drie levensverhalen, ook muziek en entertainment.

Robert Lanting (componist, songwriter en muziekproducent) be-speelt de verhalen.
Frank Los tekent de verhalen en bespreekt ze op geheel eigen wijze. 
Yes! Ik koop een ticket!

De kracht van levensverhalen

Levensverhalen brengen je dichterbij jezelf en dichter bij elkaar.
Ze helpen je om voorbij verschillen te kijken, voorbij je (voor)oordelen.
Om te zien wat ons verbindt: Liefde, geluk, pijn, verdriet en nog veel meer.

Levensverhalen maken je bewust waarom je de dingen doet,
waardoor je begrip en compassie krijgt met jezelf en ook met anderen.
Ze geven zicht op waar een leven in de kern over gaat.

Een levensverhaal spiegelt en weerspiegelt je ziel.
Als je oprecht kijkt en luistert dan ga je van jezelf houden.
Dan zie je dat jij allang in orde bent en de ander ook.

Je levensverhaal geeft grond onder je voeten

Ik ben Maria Mazarakis, zingevingscoach en expert in levensverhalen. Ik heb een fijne methodiek ontwikkeld waarbij ik via het levensverhaal mensen help om hun innerlijk vuur te vinden, knellende patronen los te laten en hun eigen koers te varen. 
 
Ik ben specialist in het ontrafelen van levensverhalen en heb ervaren dat wanneer je je leven achterwaarts begrijpt je het voorwaarts veel gemakkelijker kunt leven. Ik help graag 50'ers die zeggen  vast te zitten in een prima leven. Ze hebben alles, zijn goed in de dingen die ze doen en toch zijn ze niet tevreden of gelukkig. Vaak willen ze nog graag een volgende stap zetten. Een stap dichterbij hun levensdoel of purpose. Je levensverhaal geeft dan goed zicht op wat je te doen hebt. Het geeft je als het ware nieuwe grond onder je voeten een leidraad voor je toekomst.

Over de tickets...

Datum: 30 juni 2021
InspiratiePodium: 20.00 - 22.30 uur
Investering: €27,50 inclusief drankjes (voor het algehele gemak!)

Wil je je vooraf ook laten verrassen met het driegangenmenu van FoodVia?
Koop dan een 'Inclusief alles' ticket à €65,- 
Om 17.30 uur zwaaien we de deur open, om 18.00 uur serveert Annelies het diner.

This is a block of text. Double-click this text to edit it.
Heidi Leenaarts
Initiatiefnemer United Economy
Ik heb al diverse keren het Inspiratiepodium bijgewoond. Elke keer wordt ik erdoor geraakt. En in tegenstelling tot wat je misschien zou verwachten, misschien nog wel het meest tijdens dit laatste Inspiratiepodium dat online was. Maria weet altijd boeiende mensen te vinden die hun levensverhaal vertellen én ze is echt een kei om in de voorbereiding samen met de spreker tot een kernachtig en boeiend verhaal te komen. Het zet mij ook altijd aan het denken over mijn eigen leven. 
Albert Hoekeswever
Albert Hoekeswever
Founder Kip van Oranje keten
Over het voorgaande InspiratiePodium:
Drie heel verschillende verhalen over strijd, verdriet en ter afsluiting de liefde die uiteindelijk alles heelt. Complimenten voor deze prachtige uitzending Maria!
Lieske Meima
Professioneel fotograaf
Over het voorgaande InspiratiePodium:
Dat waren mooie verhalen en goede vertellers zeg! Indrukwekkend en enorm dapper... Ze hebben allemaal op hun eigen manier indruk op mij gemaakt. Dank jullie wel!

Koop hier je ticket 

van het InspiratiePodium Arnhem #40
 30 juni 2021
Tickets voor Fysiek-Live- of Online-aanwezigheid 
Ik koop een ticket!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram