animatie van vliegende vogels achter portret Maria Mazarakis

InspiratiePodium Arnhem #43
24 mei 2023 

Wat een mens doet kunnen we zien. Hoe hij of zij die mens geworden is horen we niet zo vaak. Op het InspiratiePodium Arnhem wel.

Op 24 mei vertellen Jan Vaessen en Liesbeth Witteveen hun levensverhaal. Twee persoonlijke verhalen over hun zoektocht naar de zin en de betekenis van hun leven, hun leerlessen en hun verlangen. Zij vertellen over de betekenisvolle momenten in hun leven, de beren en veren op hun pad en zetten een nieuwe horizon neer voor hun toekomst.

Levensverhalen geven zicht op hoe we zijn geworden wie we nu zijn… 

Het is een verhaal over de spanning tussen wie (of wat) we willen 'worden' in ons leven en wie we oorspronkelijk 'zijn'. De mensen op dit podium hebben die spanning in hun levensverhaal samen met mij ontrafeld en gingen op zoek naar de essentie van hun leven(sverhaal); hun levensthema's, levenslessen en welke transformaties ze hebben doorgemaakt. 

Laat je inspireren door hun levensverhalen. Terwijl je luistert krijg je zicht op jouw eigen levensverhaal en vind je antwoorden op jouw eigen levensvragen.

Ook dit InspiratiePodium staat weer in FoodVia Arnhem waar je (optioneel) voorafgaand aan het InspiratiePodium kunt eten. 
 
Ben jij erbij? Koop dan nu jouw ticket voor het InspiratiePodium Arnhem #43
 
Je kunt dit keer ook online aanwezig zijn bij dit InspiratiePodium.
Yes! Ik koop een ticket!

De sprekers op dit Podium kiezen hun eigen pad

Misschien heb je jouw levensverhaal ook wel eens verteld aan de mensen om je heen. Vaak is dat een vast verhaal, een narratief dat je vaak herhaald en van waaruit het soms heel moeilijk is om van koers te veranderen. De twee sprekers op dit Podium hebben hun levensverhaal her-schreven. Ze hebben met mij hun levensverhaal ontrafeld en zicht gekregen op de rode draad in hun leven, hun overtuigingen, patronen, levenslessen. Ook werd helder hoe al die levenservaringen bijdragen aan de 'nieuwe' koers die zij willen bewandelen.
 
Verder is er muziek en entertainment.
 
Barry Arends en ik (Maria), bezingen ieder levensverhaal.  
Hanneke van de Pol (kunstenaar) tovert, met behulp van Artificial Intelligence, elk levensverhaal om naar kleine kunstwerkjes. Met behulp van AI zoekt ze ter plekke naar een beeld dat het gehele levensverhaal omvat en de verteller herinnert aan de nieuwe weg die is ingeslagen.

 

De kracht van levensverhalen

Ik ben Maria Mazarakis, zingevingscoach.

Ik breng transformaties op gang in het leven van mensen, door samen met hen hun levensverhaal te ontrafelen en te (her-)schrijven. Je zou het een up-date kunnen noemen, of een re-set. 

Schaduwen en belemmeringen in je leven transformeren zich naar krachtbronnen, wanneer je een volledige kijk op je leven hebt. Die hebben we vaak niet. We zijn gewend om ons leven fragmentarisch met anderen te delen: enkel de leuke kanten, of de ervaringen waarin we gekwetst zijn. Dat geeft een heel vertekend beeld. Daarmee schep je een leven én een narratief waarin je je aardig vast kunt zetten. Het fijne is, dat je daar ook vrij gemakkelijk weer uitkomt wanneer je het grotere geheel van je leven overziet. Dan openbaart zich de zin, de betekenis van jouw leven, jouw stem wordt zichtbaar, de keuze die je hebt om belemmerende patronen te doorbreken, de keuze om in je volwassenheid te stappen in plaats van jouw gekwetste kind de lead te geven over jouw leven...

Levensverhalen maken je bewust waarom je de dingen doet, ze geven zicht op waar het leven in de kern over gaat. Ze brengen je dichterbij jezelf, maar ook dichterbij elkaar. Ze helpen ons om voorbij verschillen te kijken, voorbij onze (voor)oordelen, om te zien wat ons verbindt: liefde, geluk, pijn, verdriet en nog heel veel meer...

 

Over de tickets...

Datum: 24 mei 2023
InspiratiePodium: 20.00 - 22.30 uur
Locatie: FoodVia Arnhem, Markt 33, 6811 CJ Arnhem
Investering: €22,50 (exclusief drankjes)

Je kunt deze avond ook online bekijken voor €17,50

Wil je vooraf lekker eten bij FoodVia? Reserveer dan tevens een diner via de ticket-link hieronder. Tussen 18.00-20.00 uur serveert Annelies Holthaus het diner.

Tot dan! Ik zie je graag!

Koop hier je ticket 

voor het InspiratiePodium Arnhem #43
 24 mei 2023

Ik koop een ticket!
Heidi Leenaarts
Initiatiefnemer United Economy
Ik heb al diverse keren het Inspiratiepodium bijgewoond. Elke keer wordt ik erdoor geraakt. De mensen op dit Podium zijn altijd inspirerende mensen, die hun levensverhaal boeiend weten te vertellen. Maria is echt een kei om in de voorbereiding, samen met de spreker, tot een kernachtig en boeiend levensverhaal te komen. Het zet mij ook altijd aan het denken over mijn eigen leven. 
Albert Hoekeswever
Albert Hoekeswever
Founder Kip van Oranje keten
Over het voorgaande InspiratiePodium:
Drie heel verschillende verhalen over strijd, verdriet en ter afsluiting de liefde die uiteindelijk alles heelt. Complimenten voor dit prachtige InspiratiePodium Maria!
Lieske Meima
Professioneel fotograaf
Over het voorgaande InspiratiePodium:
Dat waren mooie verhalen en goede vertellers zeg! Indrukwekkend en enorm dapper... Ze hebben allemaal op hun eigen manier indruk op mij gemaakt. Dank jullie wel!
e-book-banaan
Deze site is gebouwd door 
Frank Los

Maria Mazarakis

De Wiltstraat 68
6821 CG Arnhem

+31 653 776 954

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram