DOWNLOAD GRATIS E-BOOK ‘UITGECOACHT EITJE…’ – ZET JE ZINNEN OP JE LEVENSVERHAAL

Coaching voor wie zijn verlangen wil leven 

Soms kun je je in de doolhof van het leven wanen. Je zoekt de uitgang, maar steeds sta je weer op diezelfde plek. Je stuit op dezelfde problemen op je werk, binnen je relatie, in vriendschappen, terwijl jij juist verder wilt en nieuwe stappen wilt maken. Maar welke? En hoe dan?

Ben je nu de automatische piloot en wil je graag de regisseur zijn van jouw leven? Wil je je leven vervolmaken in plaats van volmaken? Je meer thuis voelen in het werk dat je doet? Of kom je terug van een langdurig ziekteverlof of burn-out en wil je de draad weer oppakken? Wat heb je dan te doen? Hoe zorg je ervoor dat jouw hart (weer) zingt? 

Ik ben Maria Mazarakis en begeleid mensen die zich bezighouden met grote en minder grote levensvragen. Om weer grip op het leven te krijgen en met veel meer plezier voorwaarts te leven: Lichter en meer in flow met het leven.

‘Wat muziek is voor je oren, is het levensverhaal voor je hart’

Ik heb een coaching-methodiek ontwikkeld waarbij ik mensen help om hun verlangen of levensdoel te (her-) ontdekken en deze in de wereld te zetten. Als insteek gebruik ik het levensverhaal. Want om je verlangen, of je levensdoel te leven is het essentieel om je levensverhaal te kennen; Om te weten hoe je geworden bent wie je bent.

Mijn missie is om jouw hart weer te laten zingen. Ik laat je steeds vanuit een ander perspectief naar jouw levensverhaal kijken. Zo kom je uit bij je verlangen, bij dat wat je werkelijk te doen hebt.

Want diep in ons hebben we allemaal een verlangen dat lonkt. Welke is dat voor jou? Weet je je verlangen? Leef je die ook? Of ben je je verlangen onderweg kwijtgeraakt? Je hart vertelt je elke dag wat je te doen hebt. Ze fluistert het, waardoor je wel aandachtig moet zijn. Soms duurt het een heel leven voordat we naar haar durven luisteren. En misschien is dit voor jou wel hét juiste  moment! 

Neem contact met mij op

‘Wanneer je je leven achterwaarts begrijpt, kun je het gemakkelijker voorwaarts leven’

Maria Mazarakis

Narratieve coaching

Narratief stamt af van het Latijnse woord narrare wat ‘vertellen’ en ‘verhalen’ betekent.  Wat ik doe in mijn coaching is het ophalen, ontrafelen en delen van levensverhalen. Doel is dat jij je bewust wordt van jouw levensverhaal en dat je wat jij het liefst doet in je leven, weet om te zetten in daden. In mijn coaching daag ik je uit om hiervoor echt te kiezen. Ervoor te gaan staan; Ook letterlijk geef ik je een podium waarop je je verhaal vertelt.

Het traject

In minder dan 2 maanden is het resultaat verbluffend. Volgens de reviews kan ik daar blijvend trots op zijn. Het is een traject en bovenal een proces. Dat proces is gekoppeld aan een vaststaand eindpunt: het InspiratiePodium sluit het proces af.

Op dit InspiratiePodium:

  • Vertel jij jouw levensverhaal
  • Ga je letterlijk staan voor jouw leven(sverhaal)
  • En voor wat jij in het leven het liefst doet

Resultaten die je kunt verwachten

  • Je heb zicht op hoe jij je in en door het leven beweegt
  • Je kent de rode draad en jouw levensthema’s
  • Je weet wat je het liefste doet
  • En weet wat je te doen hebt
  • Je voelt je vrij om jouw eigen keuzes te maken
  • Je hebt daadkracht en rust
  • En voelt je lichter.

Je ervaart meer flow in je leven. Alles wat je aanpakt verloopt gemakkelijker, je trekt mensen aan die jouw energie geven, je wordt van alle kanten ondersteund in wat jij te doen hebt.

Wil jij dat ook? Prima!