DOWNLOAD GRATIS E-BOOK ‘UITGECOACHT EITJE…’ – ZET JE ZINNEN OP JE LEVENSVERHAAL

Jouw levensverhaal – Ga naar het volgende level

Jij hebt de nodige levenservaring en bent al wat gecoacht. Je weet eigenlijk wel wat je te doen hebt en toch kom je niet verder. Je focust je vaak op levensthema’s die niet lopen en kunt daar gemakkelijk in blijven hangen. Dan voelt het alsof je in een doolhof de uitgang probeert te vinden en steeds op dezelfde plek uitkomt. Je stuit op dezelfde problemen op je werk, binnen je relatie en in vriendschappen, terwijl jij juist verder wilt, naar het volgende level. Maar hoe dan?

Narratief coaching helpt je om naar het volgende level te komen. Ik, als jouw coach, word blij wanneer jij bij het ontrafelen van je leven de sleutelmomenten ophaalt en weer weet: ‘Oh ja, dit vind ik belangrijk! Dit is mijn rode draad. Dit is wat ik het liefst doe.’ En je vervolgens daadkrachtig op weg gaat en de regie hebt over jouw leven. Over keuzevrijheid gesproken… Je levensverhaal geeft zicht op jouw leven en hoe jij je daarin beweegt. Je kunt je leven steeds opnieuw leven. Je ordent, herschikt, vult gaten op en geeft je verhaal betekenis en richting.

Jouw levensverhaal nodigt je óók uit om jouw leven als geheel te zien, inclusief alles wat er in je leven is: de plussen en de minnen, de beren en de veren. Er valt altijd wel iets te schaven, te transformeren, te onderzoeken, uit te vinden en te repareren.a
Wat nu, als je dat idee stillegt en jouw leven als een geheel ziet? Dan wordt je leven rustiger, leef je meer in flow met het leven. Echt! Dan is er ruimte om te doen wat jij het liefste wilt.

Samen gaan we dus op zoek naar de sleutelmomenten in jouw leven en de rode draad. En weven opnieuw jouw leven. Inclusief alles.

Kom, we gaan aan de slag! 

Neem contact met mij op

‘Wanneer je je leven achterwaarts begrijpt, kun je het gemakkelijker voorwaarts leven’

Maria Mazarakis

Narratieve coaching

Narratief stamt af van het Latijnse woord narrare wat ‘vertellen’ en ‘verhalen’ betekent.  Wat ik doe in mijn coaching is het ophalen, ontrafelen en delen van levensverhalen. Doel is dat jij je bewust wordt van jouw levensverhaal en dat je wat jij het liefst doet in je leven, weet om te zetten in daden. In mijn coaching daag ik je uit om hiervoor echt te kiezen. Ervoor te gaan staan; Ook letterlijk geef ik je een podium waarop je je verhaal vertelt.

Het traject

In minder dan 2 maanden is het resultaat verbluffend. Volgens de reviews kan ik daar blijvend trots op zijn. Het is een traject en bovenal een proces. Dat proces is gekoppeld aan een vaststaand eindpunt: het InspiratiePodium sluit het proces af.

Op dit InspiratiePodium:

  • Vertel jij jouw levensverhaal
  • Ga je letterlijk staan voor jouw leven(sverhaal)
  • En voor wat jij in het leven het liefst doet

Resultaten die je kunt verwachten

  • Je heb zicht op hoe jij je in en door het leven beweegt
  • Je kent de rode draad en jouw levensthema’s
  • Je weet wat je het liefste doet
  • En weet wat je te doen hebt
  • Je voelt je vrij om jouw eigen keuzes te maken
  • Je hebt daadkracht en rust
  • En voelt je lichter.

Je ervaart meer flow in je leven. Alles wat je aanpakt verloopt gemakkelijker, je trekt mensen aan die jouw energie geven, je wordt van alle kanten ondersteund in wat jij te doen hebt.

Wil jij dat ook? Prima!