DOWNLOAD GRATIS E-BOOK ‘UITGECOACHT EITJE…’ – ZET JE ZINNEN OP JE LEVENSVERHAAL

Geef jouw levensverhaal door aan jouw kinderen en kleinkinderen

Wil jij jouw levensverhaal doorgeven aan jouw kinderen en kleinkinderen? Dan weet jij waarschijnlijk al dat elk persoonlijk levensverhaal niet start met jou, maar verweven is met die van je ouders en voorouders. Zo is jouw levensverhaal verweven met die van jouw kinderen. Ouders geven hun kinderen boodschappen mee, adviezen.

We zijn ons er niet van bewust dat we familie-DNA overdragen, dat interessant is voor het familieverhaal. Dit verhaal maakt familiepatronen zichtbaar, die we vaak overdragen van de ene generatie op de volgende.

Het doorgeven van jouw levensverhaal aan jouw kinderen en kleinkinderen is geweldig interessant. Kinderen en kleinkinderen zijn vaak zo nieuwsgierig naar het volledige levensverhaal van hun vader of moeder, opa of oma. Bijeffect is dat jouw verhaal ook bijdraagt aan openheid, begrip, compassie en verbinding binnen jullie gezin of familie. Ik help je graag bij het ontrafelen van jouw leven en het schrijven van jouw levensverhaal. Daarna bepalen we in welke vorm we hem overdragen aan de familie.

Heb jij een levensverhaal door te geven?

Ja, neem contact met mij op

‘Mijn beide opa’s en oma’s zijn overleden. Ik weet niets over hun jeugd, opvoeding, opleiding en werkzame leven. Zo jammer! Generatie op generatie gaan deze verhalen verloren, totdat alleen de naam overblijft. Zo raakt iemand uit het oog, maar ook uit je hart.’

Jacarrino Dost

Resultaat dat je kunt verwachten

  • We maken een blijvend document (film of boekje)
  • Voor de familie blijft jouw levensverhaal bewaard
  • Je draagt familie DNA over
  • Familiepatronen worden zichtbaar
  • Een brede glimlach van je kinderen en kleinkinderen

Bij-effect

Jouw verhaal draagt tevens bij aan openheid, begrip, compassie en verbinding binnen jullie gezin en familie.

Wil jij ook die brede glimlach van jouw  (klein)kinderen?