DOWNLOAD GRATIS mijn E-BOOK

‘UITGECOACHT EITJE…’

Levensverhaal InZicht #08 met Rudolf Bijleveld

25 jaar had hij een directiefunctie in de drankenindustrie, voor grote merken als Remy Martin, Pernod-Ricard, Bols. Veel banen, veel wissels; hij was wat hij noemt een explosiekracht. Ik heb hele mooie jaren in de drankenindustrie gehad en het heeft me echt overal gebracht, over de hele wereld; om gasten kennis te laten maken met wijnhuizen, om productiebedrijven te bezoeken, veel mensen te ontmoeten ook. Van huis uit kreeg hij mee dat ‘de vorm’ belangrijk is. Dat heeft hem ver gebracht en ook gebroken. Rudolf: “Wanneer je werkt voor een groot merk, dan sta je voor een merk. Je wordt als het ware het merk. Toen het anders liep dan ik bedacht had, en het merk een paar keer (tijdelijk) wegviel, verloor ik ook mezelf. Dan komt de vraag; Wie ben ik dan?
 
Dat is interessant, zeker als je het niet weet. Ik wilde een A-merk zijn en geen C-merk. Het heeft me meermalen uit mijn evenwicht gebracht en geleid tot een paar stevige depressieve periodes. Ik kon letterlijk niets meer en prijs me gelukkig dat ik in die tijd een paar mensen, waaronder mijn vrouw, om me heen had die er voor me waren en die me eruit getrokken hebben. Een paar jaar geleden ging het roer om en koos hij voor een eigen bedrijf; hij is trainingsacteur, stemacteur, model en edelfigurant. Hij is zijn eigen merk; RudolfBijleveld.nl. Een merk dat hij zelf opbouwt. Ondertussen nog steeds zoekende naar ‘de vorm’ en ‘wie ben ik dan’. Op weg naar een A-merk… Dit keer zoekt hij niet, hij is het zelf.
 
Ben je geïnteresseerd in levensverhalen? Kijk dan op www.mariamazarakis.nl Maria Mazarakis coacht individueel en teams. Doe jij wat je het liefste doet? Leef jij jouw passie? Via je levensverhaal krijg je meer zicht en inzicht in wat je werkelijk te doen hebt en waar je hart sneller van klopt. Maria helpt je bij het ontrafelen en optekenen van je levensverhaal en bij het vinden van de rode draad. Ze helpt je om je levensdroom handen en voeten te geven; om je passie te leven en deze dus ook werkelijk in de wereld te zetten. Wist je dat wanneer teamleden elkaars levensverhaal kennen, zij beter presteren? Dat klinkt logisch he? De uitwerking van levensverhalen is pure magie.

Liever de Podcast beluisteren: