DOWNLOAD GRATIS mijn E-BOOK

‘UITGECOACHT EITJE…’

Levensverhaal InZicht #09 met Ellen Meeuwsen-Scholten

Maria Mazarakis spreekt met Ellen Meeuwsen-Scholten over haar leven; de waarden die ze meekreeg van thuis, haar drijfveren en de voor haar belangrijke sleutelmomenten. Maria noemt dit de ‘achterkant van het CV’, dat wat je authentiek maakt. Op de voorkant van het CV van Ellen staat dat zij kolonel is en hoofd van de Afdeling Personeelsmanagement en Bedrijfsvoering bij de Koninklijke Luchtmacht.

Al vroeg in mijn leven kwam de dood dichtbij waardoor het leven een grote waarde kreeg.

“Een belangrijk sleutelmoment was mijn uitzending naar Afghanistan waar ik tientallen raketaanvallen meemaakte; een ongelooflijk intensieve tijd en ook écht een hele leuke tijd samen met mijn collega’s. Want als je ver weg bent van je dierbaren heb je veel zorg en oog voor elkaar. Daar zijn vriendschappen voor het leven uit ontstaan”.

“Wat mij drijft in mijn werk-leven is om te werken voor een organisatie die bijdraagt aan de samenleving en aan de wereld. Voor de Luchtmacht is dat vrede, veiligheid en vrijheid vanuit de lucht. Ik ben trots dat ik daaraan mijn steentje bij mag dragen.

Ik probeer zo dicht mogelijk bij mezelf te blijven en mezelf te zijn. Daartoe nodig ik ook graag anderen uit en stimuleer hen om vooral ‘anders’ te blijven. Om geheel jezelf te zijn heb je soms ook moed nodig. In mijn uniform ben ik niet anders dan zonder. Mijn gezin is mijn basis. Die voorziet mij in een aantal basisbehoeften; het samen-zijn, het mogen zijn wie ik ben en een basisvertrouwen. Dat maakt dat ieder van ons zich verder kan ontplooien en we op elkaar kunnen bouwen. Ook de Luchtmacht voorziet in mijn basisbehoeften. Ik ben een gelukkig mens. Dat maakt dat ik geniet van het leven. Elke dag.

******

Voor meer informatie over Coaching via je levensverhaal zie www.mariamazarakis.nl

Doe jij NU wat je het liefste doet? Leef jij jouw passie? Via je levensverhaal krijg je meer zicht en inzicht in wat je werkelijk te doen hebt en waar je hart sneller van klopt. Maria Mazarakis helpt je bij het ontrafelen en optekenen van je levensverhaal en bij het vinden van de rode draad. Ze helpt je om je levensdroom handen en voeten te geven; om je passie te leven en in de wereld te zetten.

Wist je dat wanneer teamleden elkaars levensverhaal kennen, zij veel beter presteren? De uitwerking van levensverhalen is puur magie.

Liever de Podcast beluisteren:

Bekijk meer Livestreams

Bekijk alle livestreams

Levensverhaal in Coaching

Jij hebt de nodige levenservaring en bent al wat gecoacht. Je weet eigenlijk wel wat je te doen hebt en toch kom je niet verder. Je focust je vaak op levensthema’s die niet lopen en kunt daar gemakkelijk in blijven hangen. LEES MEER…

Levensverhaal in Bedrijf

Ieder teamlid heeft zijn eigen levensverhaal en een eigen rugzak gevuld met  ervaringen. Wanneer ieder teamlid bereid is om met de rest van het team te delen wat er in zijn rugzak zit, leer je elkaar en elkaars levensverhaal kennen.  LEES MEER…

Levensverhaal in Familie

Wil jij jouw levensverhaal doorgeven aan jouw kinderen en kleinkinderen? Dan weet jij waarschijnlijk al dat elk persoonlijk levensverhaal niet start met jou, maar is verweven met die van ouders en voorouders. LEES MEER…