DOWNLOAD GRATIS mijn E-BOOK

‘UITGECOACHT EITJE…’

Levensverhaal InZicht #11…met Wereldverbeteraar Albert Hoekerswever

De Podcast over Wereldverbeteraars en hoe zij hun leven leiden.
Mijn gast is Albert Hoekerswever

Albert: “Ergens in je leven komt alles samen. Ik heb sterk het gevoel dat ik enerzijds de wens van mijn opa aan het realiseren ben. Mijn opa, die ook Albert heet, vond het feodale systeem onacceptabel en heeft zich ingezet om vanuit het collectief een andere beweging in gang te zetten; bottum up. Anderszijds leef ik de boodschap die ik meekreeg van thuis, waarbij ik omzie en me dienstbaar maak aan de gemeenschap. In mijn geval, die van de boeren. Ik strijd niet, maar zoek de verbinding omdat we samen de verantwoordelijkheid hebben om te zorgen voor ontwikkelingsruimte en een eerlijke verdeling van de middelen. Die zoektocht is interessant, de reisverhalen ook. Want ergens gaat het erom dat we elkaar de ruimte geven om te zijn wie je bent.”

De namen van zijn bedrijven geven zijn persoonlijkheid en ontwikkeling weer: via STOUT, naar HigHopes en nu KIP van Oranje.

Albert zet zich Met KIP van Oranje in voor de landbouw en het boerenbedrijf, door vernieuwende concepten op de markt te zetten en partijen uit te nodigen voor vernieuwende samenwerkingsverbanden. Zijn insteek is marketing en innovatie. Sociale innovatie is zijn motief.

“Ik kom oorspronkelijk uit de landbouw en ben er nu na een paar omzwervingen weer geheel in terug. Dat wat ik nu doe is écht wat ik te doen heb”

***
‘Als je je leven achterwaarts begrijpt, kun je het gemakkelijker voorwaarts leven’
Ik coach individueel en ook teams via het #levensverhaal, zie
www.mariamazarakis.nl

Liever de Podcast beluisteren:

Bekijk meer Livestreams

Bekijk alle livestreams

Levensverhaal in Coaching

Jij hebt de nodige levenservaring en bent al wat gecoacht. Je weet eigenlijk wel wat je te doen hebt en toch kom je niet verder. Je focust je vaak op levensthema’s die niet lopen en kunt daar gemakkelijk in blijven hangen. LEES MEER…

Levensverhaal in Bedrijf

Ieder teamlid heeft zijn eigen levensverhaal en een eigen rugzak gevuld met  ervaringen. Wanneer ieder teamlid bereid is om met de rest van het team te delen wat er in zijn rugzak zit, leer je elkaar en elkaars levensverhaal kennen.  LEES MEER…

Levensverhaal in Familie

Wil jij jouw levensverhaal doorgeven aan jouw kinderen en kleinkinderen? Dan weet jij waarschijnlijk al dat elk persoonlijk levensverhaal niet start met jou, maar is verweven met die van ouders en voorouders. LEES MEER…