Herken jij jezelf ?

 • Jij hebt levenservaring en bent al regelmatig gecoacht.

 • Je weet eigenlijk wel wat je te doen hebt en toch kom je niet verder.

 • Je focust je op levensthema’s die niet lopen en kunt daar gemakkelijk in blijven hangen.

 • Het voelt alsof je in een doolhof de uitgang probeert te vinden en steeds op dezelfde plek uitkomt.

 • Je stuit op dezelfde problemen op je werk, binnen je relatie en in vriendschappen, terwijl jij juist verder wilt, naar het volgende level.

Coaching via levensverhalen

Heb jij een lonkend verlangen? Een verlangen dat jou al lange tijd wil versieren?

Blijf je dat verlangen negeren of ga je er in 2020 volledig ‘Ja!’ tegen zeggen? Niet ZoZo leven maar Zo!

Wat tof! Dit coach-traject kan je daarbij helpen. Het traject start half februari en is voor 4 personen.

Ik ben Maria Mazarakis. Veel mensen kennen mij van het InspiratiePodium waarop ik mensen uitnodig om hun levensverhaal te vertellen of kennen me van de podcast Levensverhaal InZicht.

Wat ik veel tegenkom is dat mensen een droom hebben, of een verlangen, maar daaraan gemakkelijk voorbij gaan. We willen allemaal graag ons verlangen leven, maar er is altijd wel iets dat we voorrang geven of iets dat ons weerhoudt om het NU te doen. De verleidingen van het leven zijn soms lekker en vaak gemakkelijker om aan toe te geven. En… ze hebben ook hun prijs. Want ze brengen je vaak niet het ultieme geluk, of succes of de flow waarin je wilt zijn. Het zijn verleidingen die je kunnen afhouden van wat je werkelijk te doen hebt.

Eigenlijk gaat het over keuzes maken. Kiezen om je verlangen of je droom te leven . Ervoor te gaan (staan). Dat kun je elk moment doen. Dus ook NU. En als dat is wat jij wilt, dan ben ik blij dat je dit bericht leest en is dit coachingstraject wellicht precies wat je nodig hebt.

Dit coachingstraject geeft je inzicht in waar het je werkelijk om te doen is en helpt je om jouw persoonlijke levensmissie in de wereld te zetten. We ontrafelen samen jouw levensverhaal op zoek naar sleutelmomenten en de rode draad. Jouw levensverhaal vertelt je welke weg je gelopen hebt en ook wat je toegemoet komt; dat wat je om de hoek vindt maar nog niet kunt zien. Ik help je om jouw verlangen om te zetten in daden en daag je uit om keuzes te maken en er echt voor te gaan ( staan).

Het zichtbaar maken van mijn levensverhaal heeft me gebracht dat ik mezelf meer ben gaan accepteren zoals ik ben. Incluis mijn gebreken/zwarte kant.

Gabriël Verbeek

Het was een bijzondere ervaring, ondanks dat ik mijn eigen levensverhaal ken, om het op een podium aan ‘vreemden’ te vertellen. Ik was (helaas) teveel bezig met ‘het moet leuk zijn om naar te luisteren, hoe kom ik over’ en het compact maken van een heel leven so far. Vond het lastiger dan verwacht en ook weer heel herkenbaar voor wie ik ben…

Angelique Kruger

Wat een geweldig inzicht werd was toen jij zei dat de titel van mijn boek Leiderschap in Contact eigenlijk mijn levensthema was. Dat had ik helemaal niet in de gaten, maar het klopte helemaal. Een mooi moment van zelfbewustzijn.

Dries Oosterhof

Een podium krijgen om een stuk van mijn levensverhaal te vertellen heb ik als belangrijk ommekeer moment ervaren in de zin dat ik met mijn verhaal anderen heb kunnen inspireren en hoeveel plezier ik daar aan heb beleefd.

Johanna van der Schaft

Maria heeft me verleid om ‘bloot’ voor het publiek te gaan staan, met al m’n plussen en minnen. Deze ervaring heeft me rijker gemaakt. Het heeft me geleerd meer van mezelf te gaan houden zoals ik ben. Daardoor kan ik ook weer meer houden van de mensen om me heen. Het was een onvergetelijke ervaring die me positief heeft geprikkeld om mezelf beter te observeren, met alles erop en eraan. Ben voorbij de oordelende rechter binnen mezelf gegaan en heb gedeeld wie ik op dat moment was. Dankbaar en blij met deze ervaring!

Ivo Valkenburg

Het was fijn om bewust de sleutelmomenten op een rij te zetten. Dat geeft inzicht en chronologie aan het leven. Ook het uitspreken van de momenten in woorden, het formuleren en delen brengt een stap verder.

Jawi Bakker

Maria vroeg mij om op het inspiratiepodium te spreken. Na het eerste gesprek dat wij hadden popten er tijdens de rit naar huis gelijk allerlei momenten op. Het mooie was ook dat er telkens eenzelfde tijdsduur tussen de sleutelmomenten zat en dat elke keer mijn levensthema een grote rol speelde. Prachtige inzichten, dank je Maria x

Ivonne van Dis

Meld je aan voor jouw levensverhaal

De belangrijkste ingrediënten voor dit traject

 • Een groep van 4 personen.  

 • We starten in februari. De data voor alle sessies worden gepland in overleg met de 4 deelnemers.

 • Het gehele traject heeft een duur van 2 maanden. 

 • De eerste sessie is in groepsverband. Hierin krijg je zicht op het hele traject, leer je meer over coaching via jouw levensverhaal en maken we een begin met het ophalen van jouw levensverhaal.

 • In de volgende sessies krijg je 1:1 coaching. Ik help je om jouw sleutelmomenten op te halen, de rode draad te ontdekken en datgene wat je te doen hebt om te zetten in daden. Dit alles komt tezamen in jouw levensverhaal, die je vervolgens schrijft en waarbij ik je ondersteun.

 • Tijdens de laatste sessie delen alle 4 deelnemers hun levensverhalen met elkaar en met een geïnteresseerd publiek.

RESULTATEN DIE JE KUNT VERWACHTEN

 • Je heb zicht op hoe jij je in en door het leven beweegt.

 • Je kent de rode draad en jouw levensthema’s.

 • Je weet wat je het liefste doet.

 • En weet wat je te doen hebt.

 • Je voelt je vrij om jouw eigen keuzes te maken.

 • Je hebt daadkracht en rust.

 • En voelt je lichter.

 • Je ervaart meer flow in je leven. Alles wat je aanpakt verloopt gemakkelijker, je trekt mensen aan die jouw energie geven, je wordt van alle kanten ondersteund in wat jij te doen hebt.

RESERVEER GEHEEL VRIJBLIJVEND 1 VAN DE 4 PLEKKEN

Tot ons telefoongesprek is één van de vier plekken voor jou gereserveerd, zonder enige verplichting. Tijdens dit gesprek ben ik benieuwd wie je bent en wat voor jou de reden is om je in te schrijven voor dit speciale traject. Zo kunnen we beiden kijken of deze vorm bij jou past. Aan het eind van het telefoongesprek kun je aangeven of je jouw inschrijving definitief wil maken.

Inschrijven

Schrijf je in uiterlijk 31  januari 2020 en profiteer van €200,- korting op dit traject.

Jouw investering

Dit traject van 2 maanden is jouw investering €1950,- excl. btw. En met je early bird-korting dus €1750,-

Meld je nu aan!
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Het zichtbaar maken van mijn levensverhaal heeft me gebracht dat ik mezelf meer ben gaan accepteren zoals ik ben. Incluis mijn gebreken/zwarte kant.

Gabriël Verbeek

Het was een bijzondere ervaring, ondanks dat ik mijn eigen levensverhaal ken, om het op een podium aan ‘vreemden’ te vertellen. Ik was (helaas) teveel bezig met ‘het moet leuk zijn om naar te luisteren, hoe kom ik over’ en het compact maken van een heel leven so far. Vond het lastiger dan verwacht en ook weer heel herkenbaar voor wie ik ben…

Angelique Kruger

Wat een geweldig inzicht werd was toen jij zei dat de titel van mijn boek Leiderschap in Contact eigenlijk mijn levensthema was. Dat had ik helemaal niet in de gaten, maar het klopte helemaal. Een mooi moment van zelfbewustzijn.

Dries Oosterhof

Een podium krijgen om een stuk van mijn levensverhaal te vertellen heb ik als belangrijk ommekeer moment ervaren in de zin dat ik met mijn verhaal anderen heb kunnen inspireren en hoeveel plezier ik daar aan heb beleefd.

Johanna van der Schaft

Maria heeft me verleid om ‘bloot’ voor het publiek te gaan staan, met al m’n plussen en minnen. Deze ervaring heeft me rijker gemaakt. Het heeft me geleerd meer van mezelf te gaan houden zoals ik ben. Daardoor kan ik ook weer meer houden van de mensen om me heen. Het was een onvergetelijke ervaring die me positief heeft geprikkeld om mezelf beter te observeren, met alles erop en eraan. Ben voorbij de oordelende rechter binnen mezelf gegaan en heb gedeeld wie ik op dat moment was. Dankbaar en blij met deze ervaring!

Ivo Valkenburg

Het was fijn om bewust de sleutelmomenten op een rij te zetten. Dat geeft inzicht en chronologie aan het leven. Ook het uitspreken van de momenten in woorden, het formuleren en delen brengt een stap verder.

Jawi Bakker

Maria vroeg mij om op het inspiratiepodium te spreken. Na het eerste gesprek dat wij hadden popten er tijdens de rit naar huis gelijk allerlei momenten op. Het mooie was ook dat er telkens eenzelfde tijdsduur tussen de sleutelmomenten zat en dat elke keer mijn levensthema een grote rol speelde. Prachtige inzichten, dank je Maria x

Ivonne van Dis