animatie van vliegende vogels achter portret Maria Mazarakis

InspiratiePodium Arnhem #42
8 februari 2023 

Wat een mens doet kunnen we zien. Hoe hij of zij die mens geworden is horen we niet zo vaak. Op het InspiratiePodium Arnhem wel.

Op 8 februari vertellen Marielle Woltring, Kitty Tenten en Esther Terveer, hun levensverhaal. Drie persoonlijke verhalen over hun zoektocht naar de zin en de betekenis van hun leven, hun leerlessen en hun verlangen. Zij vertellen over de betekenisvolle dalen in hun leven, de beren op hun pad, de plezierige toppen, waaruit zij een nieuwe horizon neerzetten voor de toekomst.

Laat je inspireren door deze drie levensverhalen. Terwijl je luistert krijg je zicht op jouw eigen levensverhaal en vindt je antwoorden op jouw eigen levensvragen.

Ook dit InspiratiePodium staat weer in FoodVia Arnhem waar je (optioneel) voorafgaand aan het InspiratiePodium kunt eten. 
 
Ben jij erbij? Koop dan nu jouw ticket voor het InspiratiePodium Arnhem #42
Yes! Ik koop een ticket!

De sprekers op dit Podium kiezen hun eigen pad

Misschien heb je jouw levensverhaal ook wel eens verteld aan de mensen om je heen. Vaak is dat een vaststaand verhaal, een narratief dat zich graag herhaald en van waaruit het soms heel moeilijk is om van koers te veranderen. De drie sprekers op dit Podium hebben hun levensverhaal her-schreven. Ze hebben met mij hun levensverhaal ontrafeld en zicht gekregen op de rode draad in hun leven, hun overtuigingen, patronen, levenslessen. Ook werd helder hoe al die  levenservaringen bijdragen aan de 'nieuwe' koers die zij willen bewandelen. 8 februari 'staan' zij op dit Podium voor hun levensverhaal en voor die nieuwe koers. 
 
Verder is er muziek en entertainment.
 
Marielle Woltring, ook wel bekend als zangeres, songwriter Lavalu, bezingt ieder verhaal vanachter haar piano. 
Frank Los tekent ter plekke de verhalen en bespreekt ze op geheel eigen wijze. 

De kracht van levensverhalen

Ik ben Maria Mazarakis, zingevingscoach.

Ik breng transformaties op gang, door samen met de mensen die ik coach hun levensverhaal te ontrafelen en te (her-)schrijven.

Schaduwen en belemmeringen in je leven transformeren zich naar krachtbronnen, wanneer je een volledige kijk op je leven hebt. Die hebben we vaak niet. We zijn gewend om ons leven fragmentarisch met anderen te delen: enkel de leuke kanten, of de ervaringen waarin we gekwetst zijn. Dat geeft een heel vertekend beeld. Daarmee schep je een leven én een narratief waarin je je aardig vast kunt zetten. Het fijne is, dat je daar ook vrij gemakkelijk weer uitkomt wanneer je het grotere geheel van je leven overziet. Dan openbaart zich de zin, de betekenis van jouw leven, jouw stem wordt zichtbaar, de keuze die je hebt om belemmerende patronen te doorbreken, de keuze om in je volwassenheid te stappen in plaats van jouw gekwetste kind de lead te geven over jouw leven...

Levensverhalen maken je bewust waarom je de dingen doet, ze geven zicht op waar het leven in de kern over gaat. Ze brengen je dichterbij jezelf, maar ook dichterbij elkaar. Ze helpen ons om voorbij verschillen te kijken, voorbij onze (voor)oordelen, om te zien wat ons verbindt: liefde, geluk, pijn, verdriet en nog heel veel meer...

 

Over de tickets...

Datum: 08 februari 2023
InspiratiePodium: 20.00 - 22.30 uur
Investering: €21,75 (exclusief drankjes)

Wil je vooraf lekker eten bij FoodVia? Dan kun je tevens een diner kopen via de ticket-link hieronder. Tussen 18.00-20.00 uur serveert Annelies Holthaus graag het diner.

Tot dan! Ik zie je graag!

This is a block of text. Double-click this text to edit it.

Koop hier je ticket 

voor het InspiratiePodium Arnhem #42
 8 februari 2023

Ik koop een ticket!
Heidi Leenaarts
Initiatiefnemer United Economy
Ik heb al diverse keren het Inspiratiepodium bijgewoond. Elke keer wordt ik erdoor geraakt. De mensen op dit Podium zijn altijd inspirerende mensen, die hun levensverhaal boeiend weten te vertellen. Maria is echt een kei om in de voorbereiding, samen met de spreker, tot een kernachtig en boeiend levensverhaal te komen. Het zet mij ook altijd aan het denken over mijn eigen leven. 
Albert Hoekeswever
Albert Hoekeswever
Founder Kip van Oranje keten
Over het voorgaande InspiratiePodium:
Drie heel verschillende verhalen over strijd, verdriet en ter afsluiting de liefde die uiteindelijk alles heelt. Complimenten voor dit prachtige InspiratiePodium Maria!
Lieske Meima
Professioneel fotograaf
Over het voorgaande InspiratiePodium:
Dat waren mooie verhalen en goede vertellers zeg! Indrukwekkend en enorm dapper... Ze hebben allemaal op hun eigen manier indruk op mij gemaakt. Dank jullie wel!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram