Mensen vertellen

Aart Boer
Levenskunstenaar, BV De Moordberg
Een ontmoeting met Maria is altijd een ont-moeting. Zeker ook omdat ze op een bijzondere manier eigenwijs is. Ze laat me zijn wie ik denk te zijn. Haar nieuwsgierigheid is zo prikkelend dat je wel uit de verf zult komen. Ze creëert een sfeer van toelaten, durven, kom maar op, laat je maar zien. Door de mensen die ze uitnodigt en hoe ze daarmee omgaat worden grenzen verlegd. Kortom, ze inspireert steeds weer opnieuw. Heerlijk!!!
Jo Krill
Executive Coach INSEAD
Zoek je een top coach die niet van gebaande paden houdt? Die je uitdaagt en ondersteunt bij je reis? Die no-nonsense en spiritualiteit combineert? Dan zou ik contact zoeken met Maria. Ik ken Maria als een opgewekte ondernemer, authentieke coach en geboren inspirator. Met een hartelijke lach en prangende vragen. Haar aanpak is uniek en dat zeg ik niet gauw. Ze gebruikt het levensverhaal als rode draad en laat je steeds vanuit een ander perspectief naar je eigen verhaal kijken. Ik gun iedereen zo'n coachingservaring.
Joy Lodarmasse
Manager Diversiteit en Inclusie, Alliander
De sleutelmomenten uit mijn leven ophalen en daar, met begeleiding van Maria, een levensverhaal over schrijven werd een belangrijk nieuw sleutelmoment voor mij. Dingen overkomen je, daar zit misschien geen lijn of patroon in, maar in hoe je met die situaties omgaat wel. Dat zegt wie jij bent. Ik voelde heel sterk: “Dit ben ik, wie ben jij?” En dat is niet meer weggegaan.

Na mijn presentatie van mijn levensverhaal heb ik me vaak afgevraagd wat het voor onze organisatie zou betekenen als meer mensen echt vanuit hun kracht zouden werken. Negen levensverhalen verder, is dit geen vraag meer, maar een missie. Dit is talent gebruiken in plaats van verspillen, dit is aandacht geven voor wat goed, dit is groeien, dit is impact maken. Een cadeau voor de deelnemers zelf en de organisatie waarvoor zij werken. 
Remco Hoogendijk
Innovatiemanager Sint Maartenskliniek
Dit jaar, temidden van de Corona-pandemie, wilde ik een bijzondere training opzetten om innovatieprojecten te versnellen: De Innovation Bootcamp. Omdat innoveren altijd mensenwerk is heb ik Maria Mazarakis gevraagd om aan de hand van haar Levensverhaal-methodiek de deelnemers uit hun comfort-zone te halen om op een hoger level met elkaar verbinding aan te kunnen gaan. Een super-effectieve manier om de slaagkans van projecten te vergroten. Juist nú even de tijd nemen om te luisteren wie de ander echt is en welke bagage hij of zij bij zich draagt brengt enorme inspiratie en biedt ruimte voor succes.
Ivo Valkenburg
Quantum Business Consultancy
Maria is een van die movers & shakers in Nederland die het vuur en de liefde van mensen in de samenleving en in organisaties zichtbaar maakt. Ze is een briljante luisteraar en stimuleert mensen om hun stem, hun levensverhaal, met het publiek te delen. Ze weet beweging te creëren bij mensen, in organisaties en lokale gemeenschappen. Ik ben dankbaar voor wie ze is en wat ze doet!
Maria heeft me in 2019 verleid om ‘bloot’ voor het publiek te gaan staan, met al mijn plussen en minnen. Deze ervaring heeft me rijker gemaakt. Het heeft me geleerd meer van mezelf te gaan houden zoals ik ben. Daardoor kan ik ook meer houden van de mensen om mij heen. Het was een onvergetelijke ervaring die me positief heeft geprikkeld om mezelf beter te observeren, met alles erop en eraan. Ben voorbij de oordelende rechter in mezelf gegaan en heb gedeeld wie ik op dat moment was. Dankbaar en blij met die ervaring! 
Julia
Senior Business Analyst Alliander
Dit is zonder twijfel een van de mooiste sleutelmomenten van mijn leven, een mooie herijking en verrijking ? Hierdoor heb ik prachtige mensen leren kennen en zie wat een positieve reactie zo'n openheid kan brengen. Ik heb hier veel positieve energie van gekregen, door jouw steun, warme reacties van mensen, maar ook door conclusies uit mijn verhaal en door aan mezelf te laten zien dat ik er echt mag zijn.Voor het eerst keek ik naar mezelf en voelde zo veel warmte en liefde, alsof ik naar mijn eigen kind zat te kijken, zo bizar. En alleen al hierom ben ik blij. Dank je wel Maria voor het prachtige werk dat je doet.
Djuri Wien
Teamleider binnen Alliander
 Dit was echt een verrijking voor mijn leven. De kans om met Maria terug te kijken om mijn leven was echt gaaf, interessant, soms confronterend en vooral heel verhelderend. Ik gun dit iedereen. Het heeft mij in ieder geval een bevestiging gegeven over wie ik ben en waarom ik de dingen doe. Het heeft me ook geleerd wat ik kan inzetten om mijn leven positief voorwaarts te laten bewegen. Voor mij was het een cadeautje. Ik zou het iedereen willen geven.
Wilco van Rooijen
Professional Adventurer
Maria heb ik leren kennen tijdens een van de winterkampeer-weekenden. Uit de comfortzone, nieuwsgierig en zeer geïnteresseerd in mensen. Mijn eigen motto luid: dromen, delen, durven en DOEN (en doorzetten en liefst duurzaam). Daar is Maria een lichtend voorbeeld in. Een powervrouw met top energie!
Pieter van de Pol
Kunstenaar
Maria heeft mij met het InspiratiePodium een plek gegeven om mijn verhaal te vertellen. Het heeft mij opener gemaakt om naar mijzelf te kunnen kijken. De waarde van dit Podium is een stap om het leven nog beter in kaart te brengen, milder te worden in je oordelen en daar waar nodig is mensen te zien in wie ze werkelijk zijn. Een waarde die niet met geld uit te drukken is. Maria heeft de gave om deze verhalen voor het voetlicht te brengen en te delen met andere mensen. Ik zie het als een geestelijke verbinding tussen mensen die in het juiste klimaat worden samengebracht; zorgzaam en met veel toewijding.
Stephanie Blavet
Sr HR Business Partner bij Qirion
Ik kijk met veel plezier terug op een heel leuk traject en spannend optreden. Ik werd een beetje overdonderd door alle liefdevolle reacties die ik heb ontvangen op de dag zelf en de dagen daarna. De hele week door eigenlijk. Van mensen die ik ken maar ook van mensen die verder van me afstaan. Heel bijzonder! Al met al een onwijs waardevolle ervaring
Jet Pit
Zangdocente, Vocal Jam
In het voortraject naar mijn levensverhaal zei ik op een gegeven moment tegen Maria; Eigenlijk ben ik in de wieg gelegd om comédienne te zijn. Ja, écht! En nu ik me dat realiseer, veranderen ook mijn plannen ten aanzien van mijn toekomst. Ik herinner me nog dat ik naar huis reed en alle afspraken op die dag verder vergat. Ik was comédienne en dat was ik vergeten. Het gesprek met Maria was voor mij de opening die ik wel had gezocht maar toen ineens voor me zag.
Vincent van Bruggen
Architect, Atelier Arnhem West
Het Inspiratiepodium is een bijzonder fenomeen. Zonder aarzelen zeg je ja! Thuis slik je toch even omdat je jezelf hebt vrijgegeven. Op het podium komt alles bij elkaar in een verhaal zoals zelfs je vrienden het nog nooit gehoord hebben. Samen met het voorgesprek met Maria krijg je een uniek zelfinzicht.
e-book-banaan
Deze site is gebouwd door 
Frank Los

Maria Mazarakis

De Wiltstraat 68
6821 CG Arnhem

+31 653 776 954

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram